123456
   

 

 

   

 

Naj se predstavimo

Oddajamo od leta 1994. Ime televizije je “ATM TV Kranjska Gora”. Naš program lahko sprejemajo gledalci Telemach in Telesat omrežja na Gorenjskem. Prav tako smo vidni na celem območju Slovenije  preko operaterja T-2 in ter Siol (pr260).

 

Lasten program predvajamo vsak dan med 18.15 in  22.00, občasno tudi izven tega termina. Preostali čas  lahko gledalci spremljajo videostrani, le te imajo za zvočno podlago Radio Triglav Jesenice, ki še dodatno pripomore k večji gledanosti.

 

ATM TV Kranjska Gora gre v korak s časom. V letu 2007 smo se posodobili, zgradili nov studio in lastno optično mrežo. Smo inovativna, kreativna in uigrana ekipa. Do vsakega posameznika imamo individualen pristop. Uporabljamo profesionalno digitalno opremo z računalniško montažo. Naš izdelek lahko brez sramu ponudimo tako doma kot v tujini, tudi storitve so  konkurenčne zahtevnemu trgu – nudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto ter ugodne plačilne pogoje, vse v želji po dolgoročnem sodelovanju.

 

Naš cilj je informiranje in obveščanje naših gledalcev. Pripravljamo nepristranske oddaje, v katerih predstavljamo družbena dogajanja, značilnosti posameznih krajev, razvojne načrte lokalnih skupnosti, dosežke na gospodarskih, strokovnih in drugih področjih. Program uspešno izmenjujemo tudi z drugimi lokalnimi televizijami po Sloveniji.

 
Za prihodnost imamo smele načrte. Naša vizija je, da bi vsako gospodinjstvo, ki spremlja ATM TV Kranjska Gora, dobilo čim bolj objektivne informacije o dogajanju v bližnji in daljni okolici, ki jih v drugih medijih ne morejo vedno zaslediti.

 

Oglaševalcem ponujamo najboljše možnosti predstavitve, da bodo dosegli željeni cilj po konkurenčnih cenah.
Pripravljamo rešitve na ključ, v katerih bo celotna vizualna predstavitev oglaševalca: oddaja oz. videospot (Broadcast kvaliteta), dinamična videostran in spletna stran na internetu.

 

Imamo statistične podatke, da naše videostrani gleda povprečno 3x na teden vsak, ki lahko spremlja našo TV, oglaševanje je učinkovito tudi med stalnimi najbolj gledanimi oddajami, predvsem so to kontaktne oddaje, kronike, informativne oddaje, prenosi sej občinskih svetov in prenosi športnih dogodkov, kjer  je  med premori oglaševanje  zelo učinkovito.

 

Nenazadnje moramo ponovno poudariti, da imamo program v živo in važnejšo arhivo dostopno tudi na You Tube (https://www.youtube.com/channel/UCNdpn1ns52OTni6fhQF46rA) in Facebook strani (https://www.facebook.com/ATM-TV-Kranjska-Gora-1603155016662500), kar si posamezniki  lahko ogledajo tudi izven predvajalnega  časa.

 

Snemamo in izdelujemo tudi videospote, predstavitve, ter ostale videostoritve po naročilu.

 

Snemanje na terenu izvajamo z reportažnim avtom tudi z storitvjo prenosa v živo (tudi na družbena omrežja) .

 

 

 

 OSNOVNI PODATKI

Ime podjetja ATM ELEKTRONIK d.o.o.
Sedež podjetja Savsko naselje 33,

4280 Kranjska Gora
Telefon (04) 588 19 10
Fax (04) 588 19 10
Gsm 041 682 188
E-pošta

atm@atm-tv.si

ali info@atm-tv.si
Internetni naslov www.atm-tv.si
Matična številka 5470633
ID. številka za DDV SI48363685


 

 

Ime medija: ATM TV Kranjska Gora

 

Direktor podjetja: MATJAŽ ARIH

Odgovorna urednica: Nataša MRAK

 

Št. vpisa v razvid medijev:

428/28.10.2002

 

APEK:

Št. dovoljenja

38162-5/2010/1
Datum izdaje dovoljenja : 2.2.2010

 

 

KODEKS
ESTETSKIH IN ETIČNIH MERIL
ZA ZAŠČITO OTROK IN MLADOLETNIH

 

sporedi
oddajanih avtorskih del iz repertoarja kolektivne organizacije

 

 

 

 

PRAVILA TELEVIZIJE ATM TV KRANJSKA GORA ZA IZRABO PROGRAMSKEGA ČASA V ČASU PREDVOLILNE KAMPANIJ ZA REFERENDUM, DRŽAVNOTVORDKE VOLITVE, KAKOR TUDI ZA LOKALNE VOLITVE