ZAPRI ✕
Get in Touch
Hvala za Vaš interes!
Please fill out the form below if you would like to work together.
Matjaž pomoč :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Naj se predstavimo

Smo lokalnatelevizija ATM TV Kranjska Gora z dolgoletno tradicijo. Neprekinjeno ddajamo že od leta 1994. Naš program lahko sprejemate na Telekomu, T-2 ju in Telemachu gorenjska.

Naš cilj je informiranje in obveščanje naših gledalcev. Pripravljamo nepristranske oddaje, v katerih predstavljamo družbena dogajanja, značilnosti posameznih krajev, razvojne načrte lokalnih skupnosti, dosežke na gospodarskih, strokovnih in drugih področjih. Program uspešno izmenjujemo tudi zdrugimi lokalnimi televizijami po Sloveniji.

"Naša vizija je, da bi vsako gospodinjstvo, ki spremlja ATM TV Kranjska Gora, dobilo čim bolj objektivne informacije o dogajanju v bližnji in daljni okolici, ki jih v drugih medijih ne morejo vedno zaslediti."

ATM TV KranjskaGora gre v korak s časom. V letu 2007 smo zgradili nov studio in lastno optično mrežo. Uporabljamo sodobno profesionalno opremo zato naš izdelek lahko brez sramu ponudimo tako doma kot v tujini. Naš cilj je informiranje in obveščanjenaših gledalcev. Pripravljamo nepristranske oddaje, v katerih predstavljamo družbena dogajanja, značilnosti posameznih krajev, razvojne načrte lokalnih skupnosti, dosežke na gospodarskih, strokovnih in drugih področjih.

Ukvarjamo se tudi z razno razno produkcijo. Nudimo strokovno in tehnično pomoč podjetjem pri izvedbi različnih projektov kot so koncerti, športne prireditve, kongresi, seminarji in podobno.Razpolagamo z najnovejšo avdio in video tehniko reportažni avto, prenosnarežija, studijske kamere, PTZ kamere, slow motion, …

Kontakt

         ATMElektronik d.o.o.

         Savsko naselje33, 4280 Kranjska Gora, Slovenija

         Davčna št.: 48363685

         Matična št .: 5470633

         IBAN: SI56 07000 – 0000013185  (GB)

         Št. vpisa v razvid medijev:428/28.10.2002

         APEK: Št. Dovoljenja 38162-5/2010/1    Datumizdaje dovoljenja : 2.2.2010

         Tel: 041 682 188 Matjaž Arih, direktor

         E-pošta: info@atm-tv.si

Vas Zanima Sodelovanje
Contact Me